Info

Parking  :


Randparking Rijselsepoort

Oudstrijderslaan

8900  Ieper


Near Lidl parking & GSI Informatix

Info


De "esplanade" meeting gaat door op de randparking Rijselsepoort (in de omgeving van de Lidl). Je kan er geraken via de Oudstrijderlaan of de Rijselseweg.


De meeting gaat door elke eerste zondag van de maand (9u30 tot 12u) van maart tot oktober. We verwachten telkens zo ongeveer 150 tot 250 wagens. In augustus gaat het door tot 16u30 (met standjes) en ongeveer 500 wagens.


Op de meeting aanvaarden we oldtimers en exclusieve wagens (geen Tuning).


Er zijn 2 parkings die we kunnen gebruiken. De ene voor oldtimers van voor het jaar 1985 en eentje voor de jongere en exclusieve wagens). Er staan borden ter plaatse om naar de juiste parking te leiden.


Hou er rekening dat er een verbod aan flyeren bestaat op grondgebied Ieper. Wij bieden aan organisatoren de mogelijkheid om hun flyers aan de man te brengen door die op de "flyer-roller" te komen plaatsen. Deze vindt U terug aan de dranktent.


De dranktent wordt uitgebaat door Turnkring Vlamertinge. Met de inkomsten hiervan willen de de G-werking (turnen voor personen met een handicap) verder uitbouwen.


Aan de dranktent kan u ook roadbook's kopen (2 Euro) van ritten die daar starten en aankomen. Je kan ze ook gratis downloaden (zie deze pagina).


Hou rekening met de veiligheid door de meeting rustig te betreden en te verlaten. We vragen ook om geen burn-out's of met piepende banden te vertrekken. Enkel op deze manier kunnen we dit verder organiseren.